VM-Q401A CCTV Quad Processor Not showing on TV

This topic contains 1 reply, has 0 voices, and was last updated by  Anonymous 6 years, 1 month ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #31251

    Anonymous

    I feel like a real idiot… I have a Color Quad System 4 video channels, the VM-Q401A CCTV is going from monitor out to the only coax/antenna port on my tv… I'm not getting anything… On channel 4 and 5 along with the snow I will sort of see an image of possibly a menu screen, but nothing but snow on all other channels… I've tried different cables, channel searches, etc. All the normal troubleshooting… Is there some special channel this thing needs to be on? I'm sure its something simple and I'm frustrated because there is no tech support that I can find for this thing… I would think it would simply be plug and play with this multiplexer…

    #32224

    JCHaldas
    Participant

    Hello Bluetick,

    Unfortunately the CATV input on your TV is not the same as a video input and can only accept input from a cable or satellite source. It would not work if you were to try to connect any other video device such as a DVR or camcorder into it either. The video will display correctly if the quad processor is plugged directly into a RCA video input of the TV. If you are using a cable with BNC connectors on both ends, you will need BNC to RCA converter.

    Please let me know if you have any questions.

    Thanks James

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.